Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 156 m²
Építési állapot új
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 708 m²
Parkolás van önálló garázs
Komfort összkomfort
Fűtés hőszivattyú
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült 2021
Épület szintje földszintes
Energetika nincs
Terasz 16 m²
NAPFÉNY, CSEND, NYUGALOM ÉS MÉGIS JÓ KÖZLEKEDÉS!
NAGYTARCSÁN, A FELSŐ-RÉT LAKÓPARKBAN ASZFALTOZOTT UTCÁBAN, ÚJ KERTVÁROSI LAKÓKÖRNYEZETBEN, EREDETILEG SAJÁT RÉSZRE ÉPÍTETT ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ ELADÓ EGY 708 NM-ES TELEKRE!
Az igényes kivitelezésű, magas műszaki felszereltségű házban a burkolatok, szaniterek, belsőnyílászárók még a vevő igénye szerint választhatók! Az ingatlant tágas terek, hatalmas üvegfelületeken beáramló fény jellemzi, egy igazi luxus otthon! Igény esetén a garázs átalakítható lakó szobává!
Átadás: 2021. nyár.

Helységelosztás:
Az épület egy nettó: 155,6 nm-es földszintes kialakítású lakóház, melybe az előtéren keresztül a nappaliba/ 27,5 nm / és az étkező konyhába / 23,8 nm/ juthatunk. Innen érjük el háló helységeket / 2 X 13,7 nm / , gardróbot / 4,5 nm /, illetve az ehhez kapcsolódó fürdőt / 9,9 nm /, mosókonyhát, egy különálló wc-t, valamint az utcafronti szobához / 20 nm / kapcsolódóan egy gardrób helyiséget is. Az épület észak-keleti sarkába helyeztünk el egy gépkocsi tárolót / 24 nm/ , mely a mosókonyhán keresztül is megközelíthető. A nappalihoz egy fedett terasz/ 16 nm /is kapcsolódik.

Műszaki tartalomból:
Teherhordó falszerkezet: Porotherm 30-as falazóblokk + 15 cm hőszigetelés
Födémszerkezet: fagerendás födém készül, statikai terv szerint. Nyílásáthidalások Monolit és előregyártott vb. kivitelben Porotherm rendszerben készülnek.
Nyílászáró szerkezetek: A külső nyílászárók részben típustermékek, részben egyedi, hőszigetelő üvegezésű műanyag szerkezetű gyártmányok. A belső ajtók szintén részben egyedi, részben típustermékek, tömör és üvegezett kivitelben. Elektromos műanyag redőny beépítés.
Burkolatok: meleg burkolat 3.500.-ft hidegburkolat 6000.-ft os nm áron.
Fűtés: 1 db Panasonic T-CAP KIT-WXC12H9E8 típusú levegő-víz hőszivattyú + 1 db Heizer ARV-3 típusú puffertároló. Hideg burkolatú helyiségekben padlófűtés , szobában acéllemez radiátor, fürdőszobában törölközőszárítós radiátor elektromos fűtőbetét.
Hűtés: Az épület hűtését a tervezett Panasonic levegő-Víz hőszivattyú biztosítja. A hűtési hőleadók magasoldalfali Fan-coilok, helyiségenkénti / 4 db/ elektromos termosztát vezérléssel.

ÉPÜLETSZERKEZETEK, ANYAGOK, SZÍNEK:
Lábazat: Terméskő burkolat barna színben
Homlokzatvakolat: Homlokzat vakolat bézs színben
Nyílászárók: Műanyag nyílászáró szerkezetek barna színben
Tetőfedés: Cserépfedés barna színben
Bádogos szerkezetek: Szürkeszínű eresz és bádogképzések
Riasztó, kaputelefon kiépítése. A telek rendelkezik vízbekötéssel, szennyvíz bekötéssel, telefon, valamint Tv bekötéssel is.

Tömegközlekedéssel 20 perc az Őrs Vezér tere, a lakópark szélétől 10 perc alatt elérünk a cinkotai HÉV megállóhoz onnan egyenesen a Metró megállóhoz jutunk. MO-s 5 perc kocsival!

HA FELKELTETTEM ÉRDEKLŐDÉSÉT, HELYSZÍN MUTATÁSÁÉRT VÁROM MEGTISZTELŐ HÍVÁSÁT AKÁR HÉTVÉGÉN IS!

Ár

Irányár 110 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Körmendi Eszter
Név Körmendi Eszter Katalin
Telefon +36 30 954 Mutasd
Email ujingatlanok@ Mutasd
garázzsal